Hyr husbil av de finaste märkena

När du hyr husbil hos Daylight Husbilscenter är du trygg i att husbilen håller hög standard. Vi erbjuder uthyrning av de finaste märkena och där husbilarna har utrustats speciellt för svenska och europeiska förhållanden. 

Bürstner husbilar

Bürstner husbilar har hög komfort och stort utrymme. Detaljer som exempelvis dörrhandtag och skåpkonstruktioner eller hela badrumsinredningar är ergonomiskt utformade för lätt användande och bekvämlighet. Det är ljust och luftigt i alla husbilar från Bürstner. Inomhusklimatet är bra tack vare flera varmluftsutsläpp och ventiler som motverkar kondensbildning. 

Det finns plats för allt, tack vare lättillgängliga garage och funktionella packutrymmen. De större husbilsmodellerna har ett garage för att ha med cykel eller moped med på resan.

Vårt systerbolag Daylight Husbilar i Jönköping säljer fina begagnade husbilar från Bürstner, se vilka modeller som finns i butiken >>

Bürstner husbil
Bürstner husbil

Hobby husbilar

Hobby husbilar är populära, mycket tack vare att de genom att de som halvintegrerad husbil ger ett yttre intryck av att vara små och behändiga att köra samtidigt som de invändigt har rymd och bekvämlighet. Grundstandarden är hög i Hobbys husbilar vilket gör den till ett säkert val för en trygg och lång semesterresa. Bodelen, bäddar och packutrymmen finns i olika design.

Hobby är en tysk husbil som bygger på Fiatschassi. Systemen för el, vvs och inomhusklimat är pålitliga.

Är du intresserad av att köpa en begagnad Hobby husbil? Se vilka modeller som finns i vårt systerbolags husbilshall i Jönköping >>

Hobby husbil
Hobby husbil

Knaus husbilar

Knaus är väldigt fina husbilar med modeller inom hela spektrumet av modeller; halvintegrerade eller sovalkovhusbilar. Husbilarnas utrustning är anpassade för användning i Skandinavien med allt det innebär av inomhusklimat, utrustning, elartiklar och prestanda i vår del av Europa. Design för bodelen óch lastutrymmen gör det bekvämt att packa och vistas i husbilen. Bäddarna kan vara rymliga dubbelsängar eller singeltaksängar. 

Passa på att besöka husbilshallen i Jönköping för att se och provköra begagnade Knaus husbilar till salu. Se vilka modeller som finns hemma i lager >>

Knaus husbilar
Knaus husbilar