Resetips för rundresan i Husbil

GoNatureTrip- aktiviteter och besöksmål

Daylight Husbilscenter arbetar med partners i olika delar av Sverige. Det händer mycket inom landsbygdsturism, trender växer fram hela tiden. Det finns idag ett spännande utbud av aktiviteter runt om i Sverige. Vi tipsar er om natursköna ställplatser, små landsbygdskaféer, utomhusupplevelser inom fitness, fiske och matlagning.

GoNatureTrip - en samling tips

Natursköna ställplatser och aktiviteter

GoNatureTrip är en fristående samling tips på gårdar, outdoor guider och turistföretag som erbjuder en aktiv, lokalinspirerad och naturnära semester.

Ni kan kombinera natursköna ställplatser med outdoor, kultur och historia. Fiska, vandra, spela golf, bada bastu, paddla kanot, fika eller bara sitta på en brygga och doppa tårna. 

Hitta unika ställplatser på gårdar, gårds -och landsortsbutiker och landsbygdskaféer.

Läs mer om nationalparker och naturreservat. Det finns outdoor-företag som erbjuder guidning, klättring och kajakäventyr.

Hyr cyklar för att ta med er på resan eller hitta uthyrare längs vägen. Hitta cykelrutter och cykeldestinationer.

Daylight Husbilscenter samverkar ytterligare med vissa av dessa, men då inom ramen för Daylight Premium GoNatureTrip. Tillsammans har vi utvecklat tagit fram unika kvalitetssäkrade premiumupplevelser som ni känner, hör, ser, doftar och utför.

För mer information om GoNatureTrip (öppnas i nytt fönster. OBS! Vissa av tipsen finns bara på engelska).

Har du frågor eller funderingar?

Då är du välkommen att kontakta oss.

Familjen har roligt på stranden och bygger sanslott